Zašto je brend važan

Mi kreiramo brendove da bismo inspirisali. Brending predstavlja izražavanje personalnosti i vrednosti kompanije, kreirajući jedinstveno iskustvo sa kojim vaše mušterije mogu da se poistovete. Ukoliko se uradi profesionalno brend može da obezbedi veliku diferenciju vašeg preduzeća i vaše ponude na tržištu.

Graficki dizajn | Izrada Logoa | Izrada vizit karti | Matt Marketing

Oslonite se na nas

Korporativni identitet

Doslednost pokreće snagu i integritet vašeg brenda. Naš tim dizajnera će vam pomoći da predstavite vaše preduzeće na jedinstven i upečatljiv način, prenesete poruku vaše firme i obezbedite konkurentnu prednost na tržištu. Grafičko rešenje korporativnog identiteta obuhvata kreiranje vizit karti, logotipa i drugih sitnijih elemenata brenda.

Logo dizajn

Cilj nam je da kreiramo najupečatljiviju i najlepšu sliku vašeg brenda. Poenta logoa nije da objasni čime se firma bavi, već da bude prepoznatljiv i lako pamtljiv, te pomogne da se izdvojite na tržištu. Naš tim dizajnera koristi jedinstven proces, koji nam pomaže da razumemo ono glavno što vaše preduzeće pokušava da ostvari, i na taj način kreira logo koji će vas pomeriti korak bliže ostvarenju tog cilja.

Dizajn ambalaže

Kada se vaš proizvod nađe na policama s drugim proizvodima iste kategorije, veoma je bitno da on ima privlačnu i profesionalno dizajniranu ambalažu, zbog koje će se korisnik odlučiti baš za vaš proizvod. Matt Marketing ima poseban tim dizajnera koji se bave samo izradom ambalaža za različite tipove proizvoda i preduzeća. Oni će vam pomoći da ispunite sve vaše biznis ciljeve.

Spremni ste da unapredite brend vašeg preduzeća?

Poruka


Kontakt Informacije

Uroš:   +381 60-6337-280

E-mail:   mattmarketingrs@gmail.com